One shot

One shot

One shotFilmen one shot er 74 minutter lang og er optaget i et hug eller One shot. Når man tænker på at der ikke må ske nogen fejl under optagelsen, og at kameramand og skuespillere hele tiden skal huske hvor de skal stå, ja så må jeg sige at det er godt lavet.
I starten tænkte jeg ”… og klip”. Men der bliver jo ikke klippet. Det bliver der aldrig. Det skal man lige vende sig til. Filmen er ikke optaget i det almindelige biograf bredformat, men i noget der kunne ligne 4:3 som er det gamle TV format. Det gør at det virker lidt klaustrofobisk en gang i mellem.

Filmen handler om Sally der opsøger sin mor, som bor på en gård ude på landet. Da hun kommer ligger moren og har sex med den tredje der er med i filmen Lennart. Det bliver til et mor/datter opgør om en barndom, som Sally ikke synes var i orden.

Slutningen er lidt tynd men ellers en nogenlunde film. Fire filmruller bliver til. Den fjerde fordi det er godt lavet, når nu der skulle filmes i et skud. Det er sjovt fundet på. Jeg er lidt flink med karakteren fire. Det kan aldrig blive til fem filmruller, da handlingen er lidt tynd. Der er også en scene hvor der spilles badminton og det virker lidt amatøragtigt. Nok fordi der ikke kan klippes i filmen.

Instr.: Linda Wendel. De tre medvirkende hedder Mille Hoffmeyer, Karen-Lise Mynster og Jesper Christensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.