Kandidaten

Kandidaten

Jonas Bechmann (Nikolaj Lie Kaas) er en ung dygtig forsvarsadvokat. Hans far var også en dygtig forsvarsadvokat, men omkom på mystisk vis, i en bilulykke. Jonas opsiger sit job og søger nyt hos det succesrige advokatkontor Schiller og Bechmann, hvor faren arbejdede. Jonas kommer til jobsamtale hos sin gudfar Martin Schiller (Ulf Pilgaard) som gennemskuer Jonas besættelse af farens uopklarede biluheld og afslår at give ham et job. Her spiller Ulf Pilgaard virkelig godt. Der er ingen som kan se så bekymret ud som Ulf Pilgaard.
Jonas går derefter på druk, hvor han møder en fremmed pige, som han går på et hotelværelse med. Om morgenen vågner han i sengen på hotellet og pigen ligger død ude på badeværelset. Han kan ikke huske at han har slået hende ihjel. Han kan faktisk ikke huske rigtig hvad der er sket.

De sjoveste vigtigheder er dem der kan lade sig gøre i virkeligheden. Sådan er det vel også med en thriller. Hvis det er realistisk så er det også mere spændende og nogen gange uhyggeligt. Men denne her er lidt for langt ude synes jeg. Ulf Pilgaard spiller godt men det rykker ikke ved, at det kommer ud på overdrevet. Synd for ideen med at pigen ligger død, om morgen når Jonas vågner, synes jeg er god, selv om den er set før.
Jeg vil give tre filmruller ud af seks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.