Jeg finder en som dig

Det var blevet efterår og vinden ruskede i træerne, jeg havde lige fået den nye jakke og gik som en gal og spekulerede på, hvordan jeg skulle få fat på ham den nye fyr fra arbejdet, der virkelig var lækker, så lækker at man nærmest var bange for at brænde sig på ham. Der var onsdag i dag, så kunne stadigvæk nå at finde noget tøj på nettet, der kunne imponere ham, og hvorfor ikke gøre det.

Måske var det, det der skulle til for at få ham på talefod, for at få ham til at ligge ordentlig mærke til mig. Jeg valgte at besøge en side, som var helt fantastisk – ikke mindst på grund af det store udvalg, der var på siden og så var priserne også fantastiske. Når tøjet så også var helt moderigtigt, var det let at vælge en flot nederdel og en lækker tunika, der sammen med et par overknee støvler, udgjorde mit sæt, der skulle få ham den nye i tale.

Womens CLothing photoKøbe lidt lækre accessories og lidt kosmetik

Nu gik jeg så og ventede på at det kom hjem til mig, og det gjorde det som lovet i forhold til leveringstiden på hjemmesiden og det sad bare som det skulle, da jeg nu alligevel var i gang med at købe ind på hjemmesiden, kom jeg også til at købe lidt lækre accessories og lidt kosmetik, så jeg bare var helt klar til at charmere mig ind på ham den nye.

Nu nærmede dagen sig og jeg blev mere og mere spændt, det var blevet dagen, hvor jeg virkelig skulle gøre mit for at imponere ham den nye og hvis det nu kiksede fuldstændig med ham, så havde jeg fundet på en historie om, at jeg skulle direkte videre til et vigtigt møde senere, hvilket så ikke passede helt, for skete der ikke noget med ham, så var det endnu en aften på sofaen, med en tudefilm, kleenex ved hånden og et par sjusser og måske en veninde på besøg.

Fandt den lækre tunika

Jeg fik taget den flotte nederdel på, fandt den lækre tunika, der sad som den skulle og i de helt rigtige modefarver og så var det på tide at tage på støvlerne på, der også bare sad helt fantastisk. Så var jeg ved at være klar til at komme ud af døren og det gik bare helt perfekt. Nu var sommerfuglene meget tydelige i maven og det skulle snart være, hvor jeg fik mulighed for at tale med ham den nye og gøre mit for at imponere ham.

Nu skete det og hvilken fantastisk fornemmelse, det var skønt, dejligt og han komplimenterede mit outfit i mange rosende vendinger, så tak for det – en nederdel, et par overknee støvler og en lækker tunika, så var lykken gjort og sidst men ikke mindst, vi aftalte at han kom hjem til mig.