INCEPTION – en tur i drømmeland

INCEPTION – en tur i drømmeland

Denne film har virkelig MATRIX potentiale og den kan jeg varmt anbefalde. 6 ud af 6 filmruller skal den have. Den handler om en mand der har fundet ud af at bevæge sig rundt i både sine egne drømme og andres. En dag får han til opgave at plante en ny ide i en anden mands sind, så manden skifter holdning, på et helt bestemt punkt. Det er ikke så ligetil og derfor denne film. Spørgsmålene kommer jo hurtigt til at hede “hvornår drømmer jeg og hvornår er jeg vågen” og “når jeg er helt væk i drømmeland, hvordan bliver jeg så vækket igen”.
Det hele kører i et godt tempo og man blive godt underholdt. Der var tidspunkt et eller andet jeg ikke helt forstod, men så siger en af skuespillerne” … jeg er ikke så god til matematik – gider du lige og forklare.” Skide smart ikk’ Det er længe siden jeg er blevet så godt underholdt. Ikke noget med at kigge på uret. Jeg ved faktisk ikke hvor længe filmen varede helt præcis. Se den…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.